2013-02-11 10:20:19• hírek • Astronet

Napi horoszkóp: Szűz - Ideges, feszült mostanában

Napi horoszkóp február 11-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Valakit tárgyakkal próbál meghódítani: se szeri, se száma az ajándékoknak, amivel már elhalmozta. Pedig az illető ennél többet is akar, meg kevesebbet is: a szívét. Ha ezt nem adhatja, akkor hiába minden.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ön a maga részéről mindent megtett, most már a partnerén a sor, hogy bebizonyítsa, önök még mindig egy pár. Persze, ehhez ön sem kerülhet el egy dolgot: hogy büszkeségét félretéve végre beszéljen vele a lényegről!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Senkit nem érdekel, ha ön a főnököt játssza, ha nincs tényleges hatalom a kezében. Ha viszont van, akkor meg szükségtelen megjátszania magát. Az efféle demonstrációkkal néha éppen az ellenkező hatást éri el, mint amit szeretne.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Képtelenség követni ma azt a tempót, amit ön diktál, és amit el is várna a kollégáitól. Meg kell értenie, hogy nem mindenkit hajt úgy a lelkesedés egy ügyért, mint önt. Legyen példamutató, de ne parancsolgasson indokolatlanul!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ma a szokásosnál is óvatosabbnak kellene lennie a közlekedésben. Nem valószínű, hogy baj éri, de a közelében suhanhat el a bajnak. Ezért tartsa nyitva a szemét, és álmosan, fáradtan semmiképp se üljön a volán mögé!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Annyira ideges, feszült mostanában, hogy még azokat az embereket is elijeszti maga mellől, akikre leginkább támaszkodni akar. Különösen, ha magányos, legyen kedvesebb a szomszédaihoz, rokonaihoz. Szüksége van rájuk!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ön a megfelelés, az alkalmazkodás bajnoka, ma mégis elege lehet az egészből: végre megmondja a keserű véleményét annak, akit az illet. Az illető nem is haragszik meg annyira, lehet, hogy eddig is csak provokálta. Kard ki kard!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A munka köti le ma minden gondolatát, a családtagjairól szinte megfeledkezik. Csak az a fontos, hogy minden rendben legyen otthon. Ám a házastársa nem cseléd: törődnie kellene az ő igényeivel, lelkével is! Különben magára maradhat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Csendre, magányra, magaslati levegőre vágyik. Valahogy közelebb szeretne kerülni önmagához. Sajnos épp a hétfői nap erre a legalkalmatlanabb. Ha azonban a maga ura, keressen egy magányos helyet, és töltsön el ott egy órát legalább!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Mindenkit leköt a mai napon a sok tennivaló, ön azonban mintha egy búra alatt lenne: hidegen hagyja az egész. A gondolatai egészen máshol járnak. Talán valami szerelemféle éledezik a szívében, attól olyan elvarázsolt.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Sokat mereng mostanában az ön mögött hagyott dolgokon. Mérlegre teszi az eddigi eredményeket, és be kell látnia, hogy bizonyos dolgokban nagyot lépett előre. Ezt akár meg is ünnepelheti, a születésnaposok akár már ma is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Bal lábbal kelt fel, és talán ezért is érzi úgy, hogy hiába van társa, mégis magányos. Ez attól is lehet, hogy kihűlt már a szerelem tüze kettejük között. De soha nem késő fellobbantani a lángot. Vegyen leckéket szerelemből!

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: